mandag 28. juni 2010

Min hage

Gjenbruk. Dette stativet har vært en slags lampeskjerm. Jeg tok av trekket og stativet fungerer nå som støtte for sukkerertene. Litt pjusk, men de kommer seg vel. Tør ikke å bruke kjøkkenhagen fordi mordersneglene spiser alt de kommer over.

Peonene har klart seg godt. De er helt nydelige. Synd de står så kort, men de skal nytes mens de er i full blomst.

Lavendelen har aldri vært så tett og kraftig. Gleder meg til de blomstrer og dufter deilig.


Brudesløret har også klart seg fint. Rosene er fulle av knopper, men resten av blomstene har sneglekrapylet jafset i seg.



Her er visstnok redningen. Digitalis eller Revebjelle på norsk, en svært gitig plante som skal holde mordersnegelene unna. Den som lever, får se.




søndag 27. juni 2010

Anne Black











Nye knotter til kjøkkenet i sommerhuset er innkjøpt. På vår inspirasjonstur til København kom jeg over disse lekre knottene laget av den danske keramiker Anne Black. Synes de ga kjøkkeninredningen et skikkelig løft. Hadde egentlig bestemt meg for noen andre, men disse er mye finere. Mannen i huset synes de er så fine ar han mener jeg skulle kjøpt ca. 100 stk og ikke "bare" 12, slik at vi kunne ha slike knotter alle steder i hele huset, hva det ville kostet tenker ikke han på. Hvis jeg bodde i København, hadde jeg vært konstant blakk, så mye fint.
De nederste bildene er fra hjemmet til Anne Black. Lekkert, ikke sant!




onsdag 16. juni 2010

GIVE AWAY












Sommer give away hos www.barnigjen.no. Vi har nå et kundegrunnlag i nettbutikken som nærmer seg 600 kunder og dette bør feires med en give away. Planen var å ha en give away når vi hadde 500 kunder, men tiden løp i fra oss. Du kan velge mellom et sengesett til baby, et lappeteppe eller en pute ut i fra det som er på lager når trekningen foretas i midten av august. Nye produkter legges ut med jevne mellomrom.
Vi kommer tilbake til eksakt dato senere.
Reglene er som vanlig:
1 lodd: Kommentar til innlegget.
2 lodd: Kommentar og at du legger deg som følger.
3 lodd: Kommentar, at du legger deg som følger og at du legger ut innlegget på din blogg.
4 lodd: Kommentar, at du legger deg som følger, at du legger ut innlegget på din blogg og at du
legger link til www.barnigjen.no på din blogg.
Er du allerede følger og har link til oss, gjelder selvfølgelig det.
Dette blir spennende. Lykke til!



tirsdag 15. juni 2010

Nye skjørt







Jeg har laget noen dameskjørt av vintage materialer. Linnigen er av trikå og det gjør at skjørtene sitter superflott på og er meget behagelige i bruk. Det nederste er nok for spesielt interesserte, så det blir vel mitt. Fint med en sort topp til. Hvor vi skal selge dameklær er ikke bestemt ennå.
Hva tror dere om å legge dem ut i nettbutikken?



fredag 11. juni 2010

Litt nytt til meg selv

Ny tunikakjole til meg selv. Jeg synes dette stoffet er så utrolig vakkert. Et loppefunn, trolig fra 60-70 tallet. Nydelig bomullskvalitet.

Bluse laget av et tynt, deilig, mykt dynetrekk. Jeg har nemlig kjøpt meg en berberbukse, så derfor kan ikke blusen være for lang.

Litt pynt må man ha!


Nytt halstørkle sydd av gamle, myke dynetrekk. Lilla kroklisser avslutter kanten.



Yndlingssmykkene mine fra www.tantemimmi.blogspot.com
Jeg finner ikke noe jeg vil ha i butikkene, det er noe feil med kjøpeklærne. Enten feil farge, feil stoff, dårlig passform eller alt for utringet, så derfor tok jeg saksen i egne hender. Vi skal en tur til København og da er det jo morsomt med noe nytt.




fredag 4. juni 2010

Bjørn Wiinblad







Viser noen arbeider av den danske multikunstneren Bjørn Wiinblad (1918-2006). Han arbeidet med maleri, keramikk, porselen og som blomsterdekoratør. Dette er nesten også en hyllest til kjære Kardemomme som elsker Bjørn Wiinblads formspråk. Da jeg googlet på B.W. , kom Kardemommes side opp maaange ganger. Forstår henne godt. Det er virkelig fine ting han har laget.



onsdag 2. juni 2010

Gave til en liten venn


Jeg trengte en gave til en liten venn og det var en fin anledning til å prøve ut en ide jeg har hatt lenge. For en god stund sien kom min datter med noen fine beltespenner. Jeg er ikke så veldig glad i å lage sånne småprodukter, men noen ganger er det veldig hyggelig. Det neste jeg skal lage er et bånd til å henge nøklene i . Den nylonsnora jeg går med nå er ubehagelig å ha på seg.