mandag 30. juli 2012

Vintage sailorjumpsuit


 
Ellamor i sin vintage 70-talls matrosdress kjøpt på Fretex i Tønsberg, antar jeg. De gamle damene kommenterer at hun er så fint kledd. Ella er smal og spinkel, så 70-tallstøyet passer perfekt til henne. Så fine dresser lages ikke idag.

mandag 23. juli 2012

Hotteste interiørtips ever


Vi er på flyttefot og det har oppstått noen komplikasjoner. Megler skylder på banken og vice versa. Så vi har ikke fått nøklene ennå. Håper at det skal skje i morgen, men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Jeg har fått en uke ekstra til å KASTE alt jeg ikke vil ha. Så nå er det nesten tomt hos oss. Denne gangen skal jeg ikke skjele til andres smak. Nå skal jeg bare kjøpe det jeg virkelig vil ha, og det blir Scandinavian style med noen fargekick, pink, oransje, knallgul eller grønn? Jeg skal male noen gamle møbler, bl.a. et nyrokkokoskatoll i en sprø farge. Et par stykker conversation pices må man ha for at eventuelle konservative gjester skal få hakeslepp. Nå er ikke mine venner spesielt konservative, men man vet jo aldri hvem som "popper" innom. Tilbake til Visa/Master og mitt hotte tips. Kortene kan jo selvfølgelig brukes til å betale med for alt jeg ønsker meg, men for å få den gamle leiligheten på "stell", måtte jeg sparkle en del hull i veggene og et gammelt kreditkort er utmerket å sparkle sparkelmasse med. Passe stort og passe mykt/stivt. Håper jeg kan vise litt jucie interiørbilder etterhvert. Hos meg skal det være "sparsmakat" med noen sprø innfall. Gleder meg til å komme i nytt hus.

fredag 20. juli 2012

Lekre farger






 
Disse bildene har jeg valgt å vise dere bare fordi de enten er morsomme, vakre eller både vakre og morsomme og fargen turkis er jo alltid lekker, eller?  Bildene er lånt fra Pinterest. God helg til dere alle!

torsdag 19. juli 2012

Alle Barna


I denne flotte butikken på Lillestrøm, kan man nå få kjøpt klær i fra www.barnigjen.no
Butikken har det morsomme navnet Alle Barna og de forhandler 70-talls inspirerte leker, barnemøbler og barnklær. Butikken ligger på hjørnet av Storgata (gågata) og Nittedalsgata. Vel verd et besøk!

mandag 16. juli 2012

Box bike




www.boxbike.no selger disse flotte syklene. De kan tråkkes manuelt på gamlemåten, men de har også motor som går på strøm. Ramlet ved en tilfeldighet over disse kule framkomstmidlene. Noe for meg som ikke kjører bil. Firmaet som selger disse holder til på Nøtterøy. Min datter med familie har nettopp flyttet dit. Prisen er heller ikke helt avskrekkende. Synes jeg ser meg selv i den gule modellen på vei til postkontoret med pakker med en diger barnigjenlogo på panseret.  Det finnes også modeller som barn kan fraktes i.  Den kan gå i opptil 25 km. i timen. og kan frakte opp til 80 kg.

søndag 15. juli 2012

Strikkeinspirasjon?











Vi er på flyttefot, så jeg har pakket ned alle bladene mine, de som jeg skal ta vare på, og da må jeg underholde meg selv med google. Søkte på crazy knitting og dette er litt av det jeg fant. Nå vet jeg i hvertfall hva jeg IKKE skal lage....

tirsdag 3. juli 2012

Omtale i BoligLiv


Vi har fått omtale i julinummeret av mitt yndlingsmagasin, danske BoligLiv

Dette skriver de på side 101:
I den meget fine netbutik kan du bl.a. købe retrostof af butikkens design samt sykits og strikkekits som dem vi viser her. Især strikkemodelerne, der alle er gamle norske design fra 50'erne, er helt bedårende. Tjek også butikkens blog, www.barnigjendesign.blogspot.com for mere inspirasjon.

Må innrømme at jeg ble både stolt og glad for den flotte omtalen.